Είσοδος Χρήστη
facebookLogin twitterLogin
Ξέχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Κάντε Εγγραφή
loading

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τι είναι το SportMe.gr;

Το SportMe.gr είναι μία νέα αθλητική πύλη που απευθύνεται σε όλους εμάς που παρακολουθούμε καθημερινά την αθλητική σκηνή μέσα από τα πολυπληθή αξιόλογα ελληνικά ειδησεογραφικά sites και blogs. Η υπηρεσία που προσφέρει το SportMe.gr είναι η αυτόματη συγκέντρωση, κατηγοριοποίηση και παρουσίαση όλων των αθλητικών ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Το SportMe.gr δεν παράγει άρθρα ούτε στοχεύει στην αντικατάσταση των site από τα οποία συλλέγει δεδομένα. Ρόλος του είναι να βοηθήσει τους αναγνώστες αθλητικών ειδήσεων να ανακατευθυνθούν εύκολα και γρήγορα στα site που περιέχουν την ενημέρωση που ψάχνουν.

Η καινοτομία μας

Η μηχανή του SportMe.gr χρησιμοποιεί αλγορίθμους Μηχανικής Μάθησης έτσι ώστε να κάνει αυτόματα μία ισχυρή κατηγοριοποίηση άρθρων σε άθλημα και ομάδα. Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να επιλέγει τις κατηγορίες άρθρων που θέλει, καθώς και να προσαρμόζει το SportMe.gr στις προτιμήσεις του. Η μηχανή του SportMe.gr επαν-εκπαιδεύεται καθημερινά και προσαρμόζεται στις αλλαγές στον κόσμο των sports. Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τη διαδικασία αυτή με το κουμπί "Διόρθωση"!

Ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στις 07/11/2011 και σκοπεύουμε να προσθέσουμε πολλές περισσότερες κατηγορίες και λειτουργίες στο άμεσο μέλλον. Επισκεφτείτε μας τακτικά και πείτε μας τη γνώμη σας! Για οποιαδήποτε απορία η σχόλιο σχετικό με την υπηρεσία μας, ή αν θέλετε να προσθέσουμε κάποιο site στη λίστα μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

EXETE SITE H BLOG;
Είστε ιδιοκτήτης Site ή Blog και θέλετε τα Άρθρα σας να εμφανίζονται στην Ροή του SportMe.gr;