Είσοδος Χρήστη
facebookLogin twitterLogin
Ξέχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Κάντε Εγγραφή
loading

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η παρούσα σύμβαση ("Σύμβαση") συνάπτεται ανάμεσα σε εσάς και την SportMe.gr, αναφορικά με τη χρήση όλων των υπηρεσιών του ιστότοπου http://www.sportme.gr ("Υπηρεσία"). Χρησιμοποιώντας αυτή την Υπηρεσία, συναινείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Δικαιώματα που Σχετίζονται με την Υπηρεσία
Η Υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε πληροφορίες ειδήσεων που υπάρχουν σε ιστότοπους που δεν κατέχονται ή ελέγχονται από την SportMe.gr. Ειδικότερα, η Υπηρεσία παρέχει σύντομες περιγραφές των ειδησεογραφικών άρθρων για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν. Η SportMe.gr δεν φερει καμια ευθύνη για το περιεχομένο των παραπανω άρθρων. Όταν επιλέξετε μια είδηση, θα συνδεθείτε στον ιστότοπο ειδήσεων στον οποίο εμφανίζεται αυτή η είδηση. Η SportMe.gr είναι κάτοχος και διατηρεί όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Υπηρεσίας. Ωστόσο, η SportMe.gr δεν διατηρεί δικαιώματα ιδιοκτησίας των πλήρων ειδησεογραφικών άρθρων, τα οποία διατηρούνται σε ιστότοπους στους οποίους η Υπηρεσία παρέχει συνδέσεις.

Χρήση της Υπηρεσίας
Μπορείτε να εμφανίσετε το περιεχόμενο της Υπηρεσίας μόνο για προσωπική σας χρήση (δηλαδή, για μη εμπορική χρήση) και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η αλλαγή, η τροποποίηση, η δημιουργία παράγωγων έργων ή η δημόσια προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται η χρήση της Υπηρεσίας για την πώληση προϊόντος ή υπηρεσίας, η χρήση της Υπηρεσίας για αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας για εμπορικούς σκοπούς, όπως η διαφήμιση για πώληση προϊόντων, η λήψη των αποτελεσμάτων από την Υπηρεσία και η μετατροπή της μορφής και η εμφάνισή τους ή η χρήση προγραμμάτων τύπου robot, spider, άλλων συσκευών ή μη αυτόματων διαδικασιών για την παρακολούθηση ή την αντιγραφή περιεχομένου από την Υπηρεσία. Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι εάν επιτρέπεται η σκοπούμενη χρήση της Υπηρεσίας, επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, η SportMe.gr διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναστείλει ή να τερματίσει την Υπηρεσία ή την πρόσβασή σας σε αυτή.

Μηνύματα και δημόσιες συζητήσεις
χρηστών Οι επισκέπτες / χρήστες μέσω της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν τα δικά τους μηνύματα (σχόλια), καθώς και να λάβουν μέρος σε συζητήσεις που έχουν δημιουργηθεί από άλλους. Οι επισκέπτες / χρήστες οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και να μην προβαίνουν στην παράθεση μηνυμάτων με παράνομο και ανήθικο περιεχόμενο. Η SportMe.gr δύναται για οποιοδήποτε λόγο να μετακινήσει ή και να διαγράψει οποιοδήποτε μήνυμα ή ακόμη και το λογαριασμό του χρήστη που το δημιούργησε. Οι επισκέπτες / χρήστες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας των μηνυμάτων που παραθέτουν, ενώ η SportMe.gr δηλώνει ότι δεν αποδέχεται ούτε ενστερνίζεται τις απόψεις, ιδέες ή αντιλήψεις που διατυπώνονται με αυτόν τον τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι ο επισκέπτης / χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των ιστοσελίδων δημοσίων συζητήσεων αλλά και άλλων υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα, λόγω του όγκου των εισερχομένων/αποστελλομένων δεδομένων, δεν είναι τεχνικά δυνατόν να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες/μέλη του στις ιστοσελίδες δημοσίων συζητήσεων ή και σε άλλες υπηρεσίες και συνεπώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Το λογότυπο SportMe.gr, ανήκει εξολοκλήρου στην SportMe.gr. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή με οποιονδήποτε τρόπο χρήση αυτού, πέραν της απλής και απευθείας ανάγνωσης.

Προσωπικά δεδομένα
Η SportMe.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου στο μέτρο που αυτό απαιτείται για την σωστή λειτουργία και ανάπτυξή της. Ο επισκέπτης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Τροποποίηση των Όρων
Η SportMe.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της παρούσας Σύμβασης ανά πάσα στιγμή, η οποία τροποποίηση ισχύει άμεσα με τη δημοσίευσή της.

Διάφορα
Εάν κάποια διάταξη της παρούσας Σύμβασης θεωρείται μη έγκυρη ή δεν είναι δυνατό να τεθεί σε ισχύ, αυτή η διάταξη θεωρείται ότι αντικαθίσταται από μια έγκυρη ισχύουσα διάταξη η οποία συμφωνεί ως επί το πλείστον με την πρόθεση της αρχικής διάταξης και θα ισχύσουν οι υπόλοιπες διατάξεις. Η αδυναμία της SportMe.gr να ενεργήσει αναφορικά με ενδεχόμενη παραβίαση εκ μέρους σας ή εκ μέρους άλλων, δεν συνιστά αποποίηση του δικαιώματος της SportMe.gr να ενεργήσει αναφορικά με επόμενες ή παρόμοιες παραβιάσεις. Η αδυναμία της SportMe.gr να ασκήσει ή να επιβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των όρων και προϋποθέσεων δεν συνιστά αποποίηση αυτού του δικαιώματος ή της διάταξης.

EXETE SITE H BLOG;
Είστε ιδιοκτήτης Site ή Blog και θέλετε τα Άρθρα σας να εμφανίζονται στην Ροή του SportMe.gr;